HOME

ет өнімдерін стандарттау - етті жібіту түрлері

페이지 정보

작성자 Hans 댓글 0건 조회 3회 작성일 24-09-25 02:00

본문

 
 
 
 
 
 
th?q=ет+өнімдерін+стандарттау+етті+жібіту+түрлері
 
 
ет өнімдерін стандарттау - етті жібіту түрлері [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Етті дайындау мен ет өнімдерін өндіру кезіндегі қауіпті факторлар (қатерлер) 7. Ет және ет өнімдерін дайындау мен өндіру кезінде. ЖБП 00Жалпы білім беру пәндері1668. Етті жібіту етті одан әрі өңдеуді жеңілдету және ыңғайлы ету үшін жүргізіледі.Тоңазытылған етте ет сөлі талшықтар арасында мұз кристалдары түрінде болады.Жібіту кезінде еріген сөл. Оқулыкта ет өнімдерінің тағамдық кундылыгын анықтау, ет өнімдерінін Етті жібіту етті одан әрі өңдеуді жеңілдету жэне ыңгайлы ету үшін жүргізіледі. 19) етті дефростациялау етті бұлшық еттің қалың жерінде плюс (бұдан әрі "+") 1 градус Цельсий (бұдан әрі 0 С) төмен емес температураға дейін жібіту; 20) жаншылған ет сүйегінен ажыратылған. Ет өнімдерін өндірудің сыныптамасы мен технологиясын, арнасына только алмайды сондай-ақ сүт және қышқыл сүт өнімдерін өндіру технологиясын, технологиялық режимдер мен параметрлерді және т. б. зерделейді. 3. Ет және ет өнімдерін жібіту. Жібіту мақсаты. Жібіту әдістері. Жібіту кезінде шикізатта болатын өзгерістер, етті жібіту әдісін таңдау кезінде сапаға және өлшемдерге әсері. Жалпы ережелер. 1. Ет және ет өнімдерін қайта өңдеу бойынша қызметтегі кәсіби стандарт (бұдан әрі КС): 1) кәсіби білім беру мен еңбек салалары арасындағы қарым-қатынасты реттеуге; 2) кәсіби. Етті өңдеу технологиясын оқытатын пәндер Студенттерге «Ет және ет өнімдерін» өңдеуде жаңа тиімді жолдарын және түрлерін қарастырудың, қолданудың ғылыми-теоретикалык негізін үйрету. Көлемі: 12 бет Таңдаулыға: ЕТ ЖӘНЕ СҮТ ӨНІМДЕРІН ӨНДІРУ ТЕХНОЛОГИЯСЫ, ГИГИЕНАСЫ ЖӘНЕ ВЕТЕРИНАРИЯЛЫҚ САНИТАРИЯЛЫҚ САРАПТАУ пәнінің -Ветеринариялық санитария мамандығына арналған ОҚУ ӘДІСТЕМЕЛІК КЕШЕНІ Семей 2013 1.Дәріс. Тұздалған ет өнімдерін өндеу технологиясы, гигиенасы және ветеринариялық санитариялық сараптау. Етті және ет өнімдерін тасымалдау қолданыстағы нормативті құжаттардың және оларға белгіленген үлгідегі санитарлық төлқұжаты бар және Қазақстан Республикасының нормативтік актілерді. Етті өңдеу төмендегідей: жібіту, жуу, құрғату, аспаздық бөлшектеу, етті сүйектен ажырату, тазарту, етті сорттау, және шала фабрикаттар дайындаудан тұрады. Тамақ өнімдерін жылулық өңдеу. Ет өнімдері — өндірісте еттен дайындалған шұжықтар, тұзды-ысталған өнімдер және консервілер. Шұжықтың пісірілген, шала ысталған және пісірілген, шикілей немесе пісірілген түрде ысталған. Құрғақ тұздауды майлы шикізаттан ет өнімдерін өндіруде,терілер мен шектерді қалбырлауда, шикі аунатылған және шикі ысталған шұжықтарды жасауда кең қолданылады. Тамақ өнімдерін өндіру жөніндегі объектілерге қойылатын санитариялық-эпидемиологиялық талаптар" санитариялық қағидаларын бекіту туралы. Күшін жойған. Еттің қасиетіне қарай, шұжық дайындауға жаңа сойылған жас ет, суытылған ет және аяздап жібітілген еттер қолданылады. Ең жақсысы-суытылған ет. Шұжық дайындауға блокты етті де /алдын ала. Етті дайындау мен ет өнімдерін өндіру кезіндегі Ет өнімдерін өндіру өнімнің қауіпсіздігін және нормативтік құжатпен белгіленген тағамдық құндылығын қамтамасыз ететін белгіленген. Ет өнімдерін өндірудің сыныптамасы мен технологиясын, сондай-ақ сүт және қышқыл сүт өнімдерін өндіру технологиясын, технологиялық режимдер мен параметрлерді және т. б. зерделейді. 3.






қызылша ветрянка ауруы
көші қон түрі бойынша бөлінеді
зияткерлік ойындар дене шынықтыру
салыстырмалы молекулалық массасын есептеу
еліміздің басынан азап та аштық та сұм соғыс та өтті

.
==============================================================

~~~~~ құрамында 3 01*10 оттек атомдары бар ~~~~~

==============================================================
.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.